Stikkord

Dere herlige trofaste lesere av bloggen min husker kanskje at jeg for en tid tilbake skrev en aldri så liten hyllest til den voksne kvinne? Jeg kommer ihvertfall ikke til å glemme det, for maken til respons har jeg aldri opplevd. Man blir faktisk både ydmyk, stolt og glad av slik type oppmerksomhet. Tusen takk – alle sammen!

Det jeg imidlertid ikke hadde regnet med var at mine velmente superlativer til den godt voksne kvinne skulle dukke opp i andre sammenhenger også. Først ble jeg gjort oppmerksom på at et utdrag hadde funnet veien til Facebook, deretter ble det postet i et nettsamfunn – og siste skudd på stammen er at det er publisert i nyeste nummer av ukebladet Hjemmet. I tillegg fant jeg, helt tilfeldig, samme utdrag postet i et diskusjonsforum for gravide!

Det morsomme med det hele er at det på samtlige steder blir opplyst at «dette er skrevet av en ung mann i slutten av 20-årene»! Med tanke på at jeg faktisk vet hvem som opprinnelig skrev innlegget skal det sies at jeg har fått meg mang en god latter av dette. Min fødselsattest forteller nemlig i klartekst at jeg er født i 1966, hvilket altså skulle tilsi at jeg befinner meg fryktelig langt ut i 20-årene. Jeg har tydeligvis fått min ungdomstid tilbake uten å være klar over det selv.
For ordens skyld vedlegger jeg link til originalinnlegget:

http://32057.vgb.no/2009/08/21/damer-og-selvtillit/

Jeg velger å ta det med et smil og som et kompliment jeg – åkke som 🙂